Problema Bulevardului ”Pardon” cu ”mutarea” lucrărilor de reabilitare pe masa judecătorilor rămâne încă un subiect fierbinte al politicii câmpulungene. USR și PNL duc bătălie după bătălie, însă singura care poate spune cine câștigă războiul este instanța de judecată oricât de multe declarații politice vor fi făcute și de aici înainte.
Principala problemă că din tot acest circ, în care ca întotdeauna adevărul este undeva la mijloc, de pierdut are întreaga municipalitate câmpulungeană și pentru faptul că lucrările deja efectuate și intrate în conservare se vor degrada în timp. Cel mai probabil, după un lung proces, o să fie nevoie și de ”reabilitarea reabilitării”… .
”Din mai 2022 până în Ianuarie 2023 primarul municipiului Câmpulung a solicitat și obținut nu mai puțin de 5 amânări pentru termenele de judecată propuse în cazul dosarului care are ca obiect lucrările de pe bulevardul Pardon.
Motivele invocate au fost diverse, cel mai hilar fiind acela în care juristul primăriei, angajat aflat în subordinea Elenei Lasconi, a solicitat amânare pentru a studia documentele depuse de avocatul Elenei Lasconi.
După ce în mai puțin de o lună, luna decembrie, primarul Câmpulungului a organizat 3 spectacole finanțate din bani publici ne punem semne de întrebare dacă mai există bani pentru finalizarea lucrărilor de pe bulevard!”, se arată într-un comunicat al liberalilor câmpulungeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.