PNL Câmpulung: „Nu ne așteptăm ca primarul să-și amendeze prietenii!”

„NOUL PROIECT DE REABILITARE AL PIETEȚEI PRIMĂRIEI CÂMPULUNG ȘI ISLAZUL DIN FAȚA PRIMĂRIEI

Într-un comunicat anterior făceam referire la proiectul de reabilitare din centru municipiului, că ne bucurăm că se face dar că este foarte important cum se face. Astăzi venim cu un nou episod din această epopee pentru a înţelege mai bine cum se reabilitează centrul municipiului.

În primul rând, termenul finalizării lucrării este cu mult depășit. Această lucrare trebuia să se finalizeze pe 17 ianuarie 2019. Ne întrebăm dacă societatea a fost amendată pentru aceste întârzieri și pentru disconfortul creat cetățenilor din municipiu. Cel mai probabil nu, nu ne așteptăm ca primarul să-și amendeze prietenii.

Ne întrebăm, de asemenea, dacă reprezentanții primăriei au verificat organizarea de șantier și au amendat neregulile constatate. Cu siguranță nu! Altfel nu ne putem explica bătaia de joc cu care firma care execută această lucrare pe bani grei (bani din buzunarul populației și nu din fonduri europene cum ar fi fost normal), tratează această lucrare. Odată cu șantierul din Piața Primăriei, a apărut și islazul din fața primăriei, cocina din fața primăriei. Toate utilajele grele și ușoare care sunt folosite în această lucrare ies din șantier pline de noroi, noroi pe care-l cară pe trotuare şi asfalt, încălcând legea. Societatea avea obligația să asigure curățenia în jurul șantierului, să aibă sisteme de spălare al roților și șenilatelor și să se asigure că utilajele folosite ies curate din zona de lucru. Noroc cu Sf. Ilie, care încă are grijă de oraș și ne dă în fiecare zi câte o ploaie sănătoasă care spală străzile.

Aceste lucruri care la prima vedere par mărunte ne indică seriozitatea cu care este tratat acest proiect. Important să iasă banul, de care parte… nu ştim exact!”, se arată într-un comunicat al organizaţiei PNL Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.