PNL ACUZĂ: „PSD A ORDONAT SĂ-I FIE TĂIAT BUNCĂRUL”

„După ce, în nenumărate ședințe de Consiliu, consilierii PNL au atras atenția asupra zidurilor inestetice care au fost construite în jurul primăriei, ziduri care nu au alt rol decât acela de a transforma Piața Primăriei într-un buncăr în care primarul să se ascundă de populație, Liviu Țâroiu a decis că aceste ziduri trebuie să fie ajustate și a pus firma constructoare să treacă la treabă. Aceste ziduri evidențiază încă o dată modul sfidător în care sunt tratate lucrările de amenajare și de reabilitare din municipiul Câmpulung. Reamintim că pe proiectul tehnic de reabilitare al Pieței Primăriei nu există niciun aviz de la un arhitect autorizat. Disprețul față de banul public este un laitmotiv în conducerea primăriei Câmpulung și reflectă transformarea poziției de primar de către Liviu Țâroiu, într-o poziție de vătaf. Cine va plăti lucrările de construire și demolare a zidurilor?”, este punctul de vedere al liberalilor câmpulungeni care în mai multe rânduri au precizat că acele ziduri, numite „Marele Zid al Câmpulungului”, „zidul plângerii câmpulungenilor”, „zidul pus strategic pentru a asigura liniştea celor din primărie după o eventuală vizită a DNA”  sau „buncăr”, sunt nu numai inestetice, o risipă de bani, dar şi fără nici un rost. Vina aruncându-se, acum, în spinarea proiectantului posibil om al firmei care execută lucrările, firmă ce are tot interesul de a transforma municipiul Câmpulung într-un „cavou”, dat fiind că principala activitate a patronului este aceea de a produce betoane şi mixturi asfaltice.

Gurile rele spun că nu ar fi rău ca primarul să dea dovadă de responsabilitate civică şi să-i facă lui Răuţoiu o statuie în mijlocul fântânii arteziene din Piaţa Primăriei Câmpulung pentru a cunoaşte şi generaţiile viitoare cine a fost „omul cu betoanele”.

În acelaşi timp, primarul Liviu Ţâroiu a precizat într-o declaraţie dată ziarului nostru că vinovaţi de construcţia zidurilor cu blucluc sunt proiectanţii şi constructorul, iar acum vor fi nu numai buni de plată pentru ceea ce au făcut pentru a dărâma, dar şi penalizaţi pentru întârzierea lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.