Plângeri pe bandă rulantă de la clienţii supermarketului Billa!

Supermarketul Billa Câmpulung „colecţionează” sesizări de la cumpărătorii nemulţumiţi.reclamatie billa 3 Unii pentru că sunt induşi în eroare, ca să nu spunem păcăliţi de faţă, de aşa zisele promoţii existente doar pentru reclamă, altele pentru faptul că preţurile de pe raft nu sunt reactualizate cu cele de la casele de marcat.

Ultima sesizare vine de la un client al supermarketului Billa Câmpulung care cu toate că beneficia de un bonus menţionat pe un bon fiscal, reducerea nu a fost luată în vedere în data de 17 iulie, cu toate că promoţia ar fi fost valabilă până în data de 24 iulie.

Astfel că, aproape zilnic, clienţii îşi exprimă nemulţumirea vizavi de situaţia persistentă la Billa, în ciuda faptului că nu puţini sunt cei care sesizează şi în scris faptul că se consideră înşelaţi.

Mai mult nimeni nu menţionează că fiecare client Billa Card, ce primeşte mesaje telefonice cu promoţiile magazinului, este taxat, ce-i drept, cu infima sumă de 0,01 lei de fiecare dată când îi este eliberat bon fiscal la cumpărături.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

1 COMENTARIU

  1. Nu de putine ori, clientii frizeriilor sau ai saloanelor de cosmetica s-au plans de conditiile neigienice in care au fost tratati. Acestia reclamau atat suprafetele murdare si pline de praf sau prosoapele puse la uscat pe calorifere pentru a fi refolosite, cat si clasica obisnuinta a prestatorilor de servicii de a refolosi pelerinele utilizate la mai multi clienti. In plus, la alte frizerii si saloane de infrumusetare s-au gasit produse cosmetice scoase la vanzare de pe care lipseau instructiuni de folosire traduse in limba romana, dar si preturile la care acestea erau valorificate. Mai mult, unitatile verificate nu aveau expuse la vedere autorizatiile de functionare, nici macar firma de la intrarea in salon sau frizerie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.