Candidatul PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Argeș, Radu Perianu, a prezentat, în premieră la Câmpulung, cele 3 locații posibile a două din cele 4 poduri peste Argeș incluse în proiectul pentru județul Argeș PiteștiTechCity2024.

Luni, a fost serie maraton de prezentare a proiectului PiteștiTechCity în zona de Nord a județului Argeș, municipiul Câmpulung și comuna Rucăr.

“Sănătatea și infrastructura reprezintă priorități pentru PNL Argeș, având în vedere că sistemul medical argeșean este la pământ, iar drumurile spre spitale sunt neasfaltate sau pline de gropi. Indiferent din ce parte intri în județul Argeș, nu ai cum să nu constați starea deplorabilă a drumurilor.

Indiferent cine ce zice despre sistemul medical, PSD a reușit, în 34 de ani, să pună sănătatea pe butuci. Am ajuns cu toții, din păcate, să spunem că cel mai bun spital este autostrada spre București.

PiteștiTechCity își propune 4 poduri peste râul Argeș pentru a facilita dezvoltarea economică de pe ambele maluri ale Argeșului. Astfel, la Câmpulung, candidatul PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Argeș, a dezvăluit cele 3 posibile locații a două din cele 4 poduri, parte din proiect.

PiteștiTechCity înseamnă spital municipal, clinici paliative, geriatrice și subvenționarea serviciilor profilactice din venituri suplimentare ale PiteștiTechCity2024.

Zona de Muscel are un potențial turistic și industrial uriaș. Câmpulung, cu Norris Măgeanu primar, își poate recâștiga gloria de altă dată.”, a transmis Radu Perianu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.