După ani buni de aşteptare a unei eventuale minuni de reabilitare a zonei centrale a municipiului Câmpulung, la ora actuală s-au făcut calculele şi se caută firma pentru a fi demarate lucrările de modernizare a zonei pe tronsoane.

Valoarea investiţiei numai pentru lucrările necesare reabilitării Pieţei Primăriei ridicându-se la suma de 6.097.840 lei fără TVA, din care numai lucrările şi montajul fiind 4.597.100 lei  fără TVA.

Ca prim pas, autorităţile locale pregătesc de reabilitare Piaţa Primăriei, fapt pentru care în şedinţa de Consiliu ce urmează să aibă loc joia aceasta pe masa aleşilor va exista şi raportul Compartimentului Investiţii – Achiziţii, înregistrat sub nr.18610/22.06.2017, dar şi expunerea de motive a primarului  prin care se propune spre aprobare Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii – Amenajare Piaţă Primărie Câmpulung, cu  indicatorii tehnico – economici.

„Prin documentaţie sunt propuse lucrări de reabilitare a spaţiilor pietonale, precum şi a spaţiilor verzi aferente, reamenajarea şi modernizarea parcării din zona primăriei, înlocuirea fântânii arteziene, reabilitarea treptelor existente şi amenajarea de rampe de acces pentru persoanele cu dizabilităţi, modernizarea iluminatului public în zonă.

Faţă de cele prezentate vă supunem spre analiză şi aprobare Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii – Amenajare Piaţă Primărie Câmpulung, cu următorii indicatori tehnico-economici :

Valoarea totală a investiţiei: 6097,84 mii lei, exclusiv TVA

Valoarea lucrări construcţii – montaj (C+M): 4597,1 mii lei,  exclusiv TVA.

Durata de realizare : 30 luni.”, se precizează în raport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.