Începând cu data de 1 aprilie, primăria municipiului asigură cazarea pentru medicii şi restul personalului ce asigură gărzile în cadrul Spitalului Municipal Câmpulung.

Această decizie a fost luată în conformitate cu prevederile articolului 7 alin. (1) din  Ordonanţa Militară nr. 4/29.03.2020, care precizează că „ministerele cu reţea sanitară proprie şi autorităţile administraţiei publice locale care au în subordine sau în coordonare unităţi sanitare vor asigura la cerere spaţii hoteliere destinate repausului între ture sau gărzi personalului din sistemul public sanitar, în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19 în rândul cadrelor medicale sau al familiilor acestora”.

Astfel, întreg personalul care asigură serviciile medicale în cadrul Spitalului Municipal Câmpulung are posibilitatea de a se caza, în baza unei cereri, la Hotelul Muscelul, unitate de hotelieră care a încheiat cu Primăria un contract de prestări servicii pe perioada Stării de Urgenţă. Este de subliniat că această măsură s-a luat, la nivel naţional, pentru a se preveni o eventuală răspândire a coronavirusului în situaţia în care atât medicii, cât şi întreg personalul sanitar auxiliar, sunt primii expuşi pericolului invizibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.