PERICOL EPIDEMIOLOGIC ÎNTR-UN BLOC DIN CÂMPULUNG! DE LUNI DE ZILE O GARSONIERĂ PLINĂ DE GUNOAIE PUNE ÎN PERICOL SĂNĂTATEA A SUTE DE OAMENI!

Mai multe persoane care locuiesc la un bloc din municipiul Câmpulung ne-au sesizat faptul că, din momentul în care a început să se încălzească vremea, nu mai pot respira în  propriile locuințe, nu mai pot lăsa geamurile deschise și sunt nevoite să iasă cu măști pe casa scării din cauza mirosului insuportabil provenit dint-o garsonieră.

Este vorba de o garsonieră situată la etajul patru în Blocul 17, Scara A, de pe strada Emil Gârleanu din municipiul Câmpulung. Locatarii spun că locuința ar fi fost ocupată, foarte probabil cu chirie de la Primărie, de către un bărbat care a decedat la începutul lunii decembrie 2022, atunci când și reprezentanții SPADDP-ului (chemați la fața locului) au promis că vor face curățenie în câteva zile. Însă, până în prezent, nimeni nu s-a mai interesat de ceea ce este în respectiva locuință, ci doar mirosul care a început să iasă pe sub ușă și prin ferestrele larg deschise a determinat vecinii să încerce să facă ceva pentru a scăpa de focarul de infecție.

Cheia respectivei locuințe se află la o locatară a blocului, cea care ne-a transmis și fotografii și un scurt material video, pentru că (spune femeia) ”angajații SPADPP au refuzat să o ia pentru a o preda primăriei” și nici nimeni de la primărie nu a făcut vreo verificare pentru a se autosesiza asupra dezastrului ecologic din mica garsonieră.

Noi, nu putem decât să tragem un semnal de alarmă și să facem un apel public către primărie să facă o verificare a spațiilor locative pe care le deține în Blocul 17, deoarece ni s-a mai spus că mai există situații în care garsoniere din fondul locativ al municipiului au fost transformate în uscătorie, depozit de materiale sau, ca în cazul de față, în tomberon.

O situație clară o poate avea doar primăria municipiului, dat fiind că o mare parte dintre garsoniere sunt proprietate privată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.