Pentru că „Johny de la Pieţe e greu de ucis”, Ţâroiu şi Marin îşi bagă colegii de partid şefi pe la ADP

În cadrul organizaţiei PSD Câmpulung s-au dus ani de lupte interne pentru împărţirea funcţiilor politice, dar şi mai multe pentru împărţirea posturilor de la stat. Dacă nu au existat ceva posturi vacante mai bine remunerate s-a făcut în aşa fel să fie eliberate unele, iar dacă au apărut altele noi au fost special create pentru a se da curs cererilor din lista clientelei politice şi a celor ce au rămas cam pe dinafara „sistemului” doar cu un carnet de membru social – democrat.

Aşa s-a ajuns ca, după ce s-a tot încercat schimbarea lui Ionel (Johny) Vlădescu SRL (om cu susţinere prin rude aliate) din fruntea SC Pieţe Servicii Comunitare Muscel, să fie plantate „pilele” şefilor PSD Câmpulung în diverse posturi de prin instituţiile din subordinea primăriei.

Exemplu cel mai recent este cel al unui fost angajat al defunctei societăţi Cesar, fost consilier local social – democrat de la începutul anilor 2000, Ion Ciortan, care iniţial şi-a încercat norocul de a ajunge şef la Pieţe (post râvnit până mai ieri şi de Victor Bână), după care s-a înscris la concursul pentru şef al SPADPP, iar după ce a picat examenul (în favoarea lui Bogdan Pătru) a ajuns peste noapte şef Formaţie Salubritate în cadrul SPADPP.

Oficial, Ion Ciortan a fost unicul candidat pe un post scos la concurs şi tot unicul care a şi promovat.

Rămâne de văzut, dacă în viitorul apropiat şi alt candidatul la un post la stat o să apară angajat… prin concurs în vreo funcţie de şef.

Foto sursa Facebook.

1 COMENTARIU

  1. CARE COLEGI DE PARTID OAMENI BUNI ? EU SUNT DE 14 ANI IN PARTID SI NU L-AM VAZUT LA VREO SEDINTA , ACTIUNE , CEVA ! POATE VRETI SA SPUNETI FOSTI COLEGI DE SERVICI SAU PRIETENI ! POATE ERA ADUS LA ADUNARI GENERALE UNDE TREBUIAU VOTURI BINOMULUI MARIN/TAROIU ! CA LINIE GENERALA ! AU AVUT GRIJA SA-SI SECURIZEZE POZITIILE PRIN PRIETENI SI “DATORNICI” ! N-AM NIMIC CU EL , POATE E NECAJIT , DAR CUM SE VA TINE EL SARACUL DUPA SMENURILE ADP ? IAR LA “PIETE” …EHEEE! TREABA GREA SA POATA PRIMARUL INFRANGE VOIA CELUI CARE-L MANEVREAZA CONFORM INTERESELOR … SUBDIVIZIUNII MASONICE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.