Pedofil liber pe străzile din Câmpulung! Copil strâns de organele sexuale în faţa Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”

Un tânăr cu porniri sexuale animalice, cunoscut chiar şi de oamenii legii ca pedofil, a reapărut pe străzile Câmpulungului după o absenţă de cinci ani.

Bărbatul, Cătălin Gheorghe Leau, 37 ani, din Bughea de Jos, se regăseşte, de ani buni, în atenţia şi evidenţele oamenilor legii, însă nenumăratele sancţiuni nu l-au potolit să pândească copiii şi să-i pipăie în zonele intime.

În pofida faptului că are un handicap mintal, şi-n mod normal ar trebui să stea internat într-un spital psihiatrie, ori o strictă supraveghere din partea familiei, tânărul a revenit nestingherit pe străzile Câmpulungului şi, ca de fiecare dată, îşi „scuză” agresiunile cu porniri sexuale printr-un certificat medico-legal ce-i atestă boala psihică şi-l disculpă de orice neregulă săvârşită.

Chiar săptămâna trecută, un puşti de 8 ani a alertat poliţiştii locali că a fost strâns de organele genitale de către un bărbat, undeva în zona centrală a Câmpulungului.

Totul s-a petrecut în jurul orei 07.45, când puştiul se îndrepta către şcoală, când în faţa Casei de Cultură „Tudor Muşatescu” i-a apărut în cale Cătălin Leau. Bărbatul cu porniri animalice de nestovilit, văzând că nu e nimeni în jur, s-a năpustit asupra copilului şi l-a strâns cu putere de organele sexuale, după care s-a îndepărtat făcându-i băiatului semn să îl urmeze.

Speriat, puştiul s-a dus direct la un poliţist local, ce era în Grădina Publică „Merci” şi i-a povestit ceea ce s-a întâmplat. La scurt timp Leau fiind prins de poliţiştii locali şi dus la Poliţia municipală.

„Copilul mergea liniştit spre şcoală, când, nu ştiu de unde, a apărut un individ ciudat, slab mort, cu o privire pierdută şi un mers anapoda. S-a apropiat de băiat, l-a strâns puternic de organele genitale, iar apoi a plecat, făcându-i semn copilului să meargă după el. Atunci am intervenit eu şi alte două persoane şi l-am gonit!”, ne-a declarat, şocat, unul dintre martorii incidentului.

Bărbatul nu este la prima sa abatere de acest gen, încă din anul 2010 devenind cunoscut ca „obsedat sexual”. La acea dată fiind luate măsuri suplimentare de siguranţă în jurul instituţiilor de învăţământ din zona centrală a municipiului Câmpulung. Tânărul având ca principală rază de acţiune Parcul Kretzulescu şi Şcoala nr. „Nanu Muscel”.

A dispărut o perioadă şi a  reapărut în anul 2012, când o mămică a reclamat că băieţelul de 8 ani, ce ieşise la plimbare cu bicicleta, a fost pipăit de bărbat.

Este greu de precizat ce măsuri se vor lua în privinţa bărbatului, mai ales că nici de această dată nu a putut fi reţinut şi nici nu a fost internat într-o clinică de specialitate. Şi Doamne fereşte de vreo nenorocire că, din câte se vede, persoanele cu probleme psihice îşi pot trăi liniştite viaţa pe străzile din Câmpulung, căci şi oamenii legii intervin numai atunci când sunt sesizaţi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.