Pasarela „de la Autogară” – un pericol pentru pietoni!

Pasarela pe care zilnic o trec sute de câmpulungeni şi musceleni este într-o continuă stare de degradare.

Plină de gropi şi de un strat de asfalt măcinat (nici măcar măturat) şi cu balustradele ruginite, pasarela „de la Autogară”, cum o ştiu toţi locuitorii zonei Muscel, este nu numai o imagine ruptă din filmele de groază, dar şi un real pericol pentru gleznele pietonilor.

Iar starea în care se găseşte nu este de ieri, de azi, ci de ani de zile. Singurele intervenţii fiind cele de a se plomba din loc în loc găurile, cât să nu se formeze goluri cu vedere spre Râul Târgului.

Şi, deşi, s-a scris şi s-a tot scris despre continua degradare a pasarelei, nici conducerea primăriei, nici consilierii locali nu se arată interesaţi să se investească şi în reabilitarea celei mai tranzitate punţi pietonale, de pe care s-ar putea vedea mult mai bine viitoarea megainvestiţie legată de amenajarea complexă a Râului Târgului.

„Am ajuns ca atunci când intru în primărie, ca să plătesc dările, să stau cu capul plecat ca să analizez încălţămintea angajatelor şi pe cea a angajaţilor şi a domnilor ce ne conduc. Pantofi moderni, scumpi, cu toc la doamne, pe care nici ca moştenitor al lui Becali nu îţi permiţi să-i strici în gropile din Câmpulung sau să-i foloseşti sărind bordurile. Nu sunt şofer, dar văd, ca orice om, şi gropile în care dau maşinile. I-aş invita pe domnii de la primărie, şi care doar se ceartă la şedinţe, să mă însoţească la o plimbare, dar sunt sigur că mă vor refuza. Timpul nu le permite să se deplaseze pe jos decât în campaniile electorale.”, este părerea unui cititor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.