Panică într-un cimitir din Câmpulung! Cartuşe găsite în podul clădirii administrative

Final de săptămână cu peripeţii în urbea de la Poalele Mateiaşului.Gloante 3 Vineri, 08 ianuarie, la primele ore ale dimineţii, panica a cuprins un grup de angajaţi ai unei firme de construcţii din Câmpulung Muscel. În timp ce se făceau curăţenie pe lângă clădirea administrativă a Cimitirului Flămânda, clădire ce adăposteşte birourile şi capela, unul dintre muncitori a descoperit trei cartuşe şi a anunţat administraţia Cimitirului, care la rândul ei a chemat imediat Poliţia. Oamenii legii au izolat zona pe toată perioada cât s-au făcut verificări pentru a se vedea dacă mai sunt şi alte cartuşe în podul sau în jurul clădirii.
Cum nu au fost găsite şi alte cartuşe, activitatea în zonă a fost reluată, iar în caz a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar cele trei cartuşe au fost ridicate, urmând ca după expertiză şi după stabilirea provenienţei, să fie distruse.

Cartuşele au fost găsite într-o grămadă de moloz ce provenea de la fostul acoperiş al clădirii administrative, care a fost refacut.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.