PAM, PAM! Un fost poliţist din Muscel promovat de Mircea Andrei … pe linie politică!

Musceleanul Stelian Valentin Mirescu, cel care este candidatul Partidului pentru Argeş şiPAM 0750 Muscel la funcţia de primar al comunei Boteni, a fost poliţist, dar şi liderul de sindicat al oamenilor legii, precum şi lucrător în cadrul Secţiei de Poliţie Hârtieşti, până ce s-a pensionat.  De puţin timp, Mirescu a preluat conducerea PAM pe întreaga zonă Muscel, iar colaboratorii şi colegii săi pe linie politică s-au arătat foarte mulţumiţi de alegerea făcută de preşedintele Mircea Andrei. Cu alte cuvinte, toţi candidaţii PAM din Muscel sunt acum coordonaţi, cu mână de fier, dar spre binele tuturor.

Totodată, Stelian Valentin Mirescu a fost promovat nu numai pe linie de partid, ci şi în listele de candidaţi, fiind suit şi pe un loc în lista pentru Consiliul Judeţean Argeş, cu toate că are toate şansele de a ajunge primarul comunei Boteni, în condiţiile în care principalul său contracandidat pesedistul Vasile Leau nu a făcut nimic pentru dezvoltarea localităţii şi nici pentru comunitatea locală în ultimii 12 ani.

Pe scurt, Valentin Mirescu, fost poliţist, cunoscut de toţi ca un om extrem de vertical, este acum cel ce coordonează PAM-ul în toată zona Muscelului.

„Totul pentru reuşită. Este timpul nostru, al celor care dorim binele Argeşului şi al Muscelului. În Partidul pentru Argeş şi Muscel am găsit echipa care doreşte ca lucrurile să nu mai stagneze şi să se facă tot ceea ce se poate pentru a ne mândri că suntem argeşeni. În cazul nostru: că suntem musceleni!”, a precizat Stelian Mirescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.