PAM candidat surpriză pentru Câmpulung!

“Ați fost înşelați de atâtea ori încât nu20160324_170914 mai aveți încredere în politicieni. Dacă voi ajunge în fruntea Consiliului Județean voi face totul pentru a reda Muscelului demnitatea, locul pe care şi-l merită. Nu avem nevoie de scandaluri, de oameni strâmbi. Avem nevoie de o echipă pentru argeşeni şi musceleni, pentru că noi suntem Argeșul!”, a precizat Mircea Andrei, președintele Partidului pentru Argeş şi Muscel în deschiderea evenimentului ce a marcat joi, 24 martie, lansarea candidaților pentru zona Muscel. Eveniment ce a avut loc în sala de festivități a primăriei Câmpulung.20160324_170906

Candidatul PAM pentru primăria Câmpulung a fost o surpriză pentru toată lumea, fiind “un om care nu a făcut politică, care este cunoscut printre oameni şi care vrea să se implice şi care nu este un om compromis.”, aşa cum l-a prezentat Mircea Andrei.

Candidatul Partidului pentru Argeș şi 20160324_173835-1-1Muscel este profesorul Constantin Staicu, cel ce a condus ani de zile Liceul cu Program Sportiv. Un om care nici măcar nu a cochetat cu politica până la a deveni candidatul PAM pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung.

1 COMENTARIU

  1. Nici unul dintre candidatii pentru Campulung prezentati pana acum,nu au fata de Primar.Toti asteapt ca sa prinda osul.Mai terminati odata de a mai vota primar din partide,astia fura pentru toti.Un independent ar fi cel mai bun,un cetatean al orasului,unul care stie de ce au nevoie campulungenii.Sa nu promita nimic,sa faca ce crede el pentru orasul nostru.Toti care au fost pana acum,nu au facut nimic sau au furat cat se poate mai mult.Am ramas cu un parc,care nici ala nu e termimat si au furat locul de joaca al copiilor si altul in care umbla fantomele.Pacat,si-au batut joc toti care au fost la Primarie.Votati cu cine vreti,dar mai ganditi-va inainte de a vota.Va transmit tuturor campulungenilor multa sanatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.