Nu este pentru prima dată când un om al străzilor câmpulungene pune în pericol vieţi omeneşti şi distruge tot ceea ce este în jurul său.

          Un exemplu este incendiul ce a avut loc în spatele magazinului deţinut de firma Mădălina SRL, pe strada Negru Vodă, din Câmpulung.

          Un om al străzii aciuat în zona din spatele magazinului are obiceiuri de piroman, arzând noaptea tot ceea ce găseşte în calea sa, multe fiind haine vechi şi alte obiecte pe care cel mai probabil tot el se strânge de prin tomberoane.

          În urmă cu numai câteva ore, omul străzii a provocat un incendiu, stins imediat de proprietarii şi angajaţii magazinului, pentru a fi evitată o eventuală tragedie. Asta în condiţiile în care exista pericol de explozie, focul fiind foarte aproape de ţeava de gaze.  În ciuda eforturilor de a stinge flăcările la timp au fost totuşi arsă instalaţia electrică a clădirii, respectiv cablul electric de forţă ce alimentează Showroom-ul Mădălina SRL, în timp ce reprezentanţii Poliţiei, chemaţi la faţa locului, au ridicat din umeri precizând că „Nu avem ce face noi!”.

Posibil, ca pentru a se lua măsuri legale să fie nevoie de vreun dezastru major sau, poate, chiar de victime omeneşti! Că aşa se obişnuieşte pe la noi ca măsuri să fie luate numai în urma unei tragedii!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.