O şoferiţă cu Matiz a „azvârlit” un Opel într-o grădină

În după amiaza zilei de 21 februarie a.c., pe raza municipiului Câmpulung,acc 6 respectiv în intersecţia ce face legătura dintre DN 773 cu localitatea Poienarii de Muscel s-a petrecut un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale însemnate.
Mădălin Petrişor Sava, în vârstă de 29 ani, din Berevoieşti, conducea autoturismul proprietate personală, marca Opel, deplasându-se dinspre Piteşti spre Câmpulung pe DN 73. În dreapta sa aflându-se viitoarea sa soţie. Cei doi se întorceau acasă şi nu s-a gândit nici măcar o clipă că vor avea ghinionul de a ateriza într-o curte de pe DN73.
Exact la intersecţia cu drumul spre Poienarii de Muscel, berevoieşteanului i-a ieşit în faţă un autoturism marca Matiz, condus de Georgeta Pristavu, de 63 de ani din Câmpulung. acc 7
Şoferiţa a crezut că are timp să iasă pe drumul naţional şi nu a luat în calcul că îi va apărea Opelul în faţă. În momentul impactului, Opelul a lovit Matizul la aripa din stânga faţă, după care autoturismul condus de Sava a părăsit carosabilul răsturnându-se într-o grădină.
În urma impactului, pasagera din Opel a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportată de echipajul SMURD ajuns la faţa locului, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Câmpulung pentru a primi îngrijiri medicale. Cei doi, conducătorul auto şi pasagera din Opel au avut marele noroc că purtau centurile de siguranţă şi astfel n-au avut parte de o tragedie.
Şoferiţa Matiz-ului şi pasagerii acesteia nu au avut de suferit decât o sperietură zdravănă.
Angajaţii Biroului Rutier – Poliţia Câmpulung, au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului şi cine se face vinovat de producerea acestuia. Pasagera din Opel a rămas internată în spitalul Câmpulung pentru a i se urmări evoluţia, urmând ca mâine, dacă nu se va agrava starea ei de sănătate să fie externată.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.