Peste noapte în Grădina Publică „Merci” au reapărut ouăle gigant şi o serie de decoraţiuni festive menite să bucure câmpulungenii cu prilejul Sărbătorilor Pascale.

Dacă anul trecut se cunoştea faptul că imensul ou, ce înfrumuseţează arteziana din parcul central, a fost închiriat de la o firmă din Buzău pe o sumă destul de piperată, actual datele sunt la secret şi se furnizează numai în urma unei solicitări scrise şi posibil şi bine justificate…, pentru că este vorba de bani publici, ci nu de afaceri personale.

Unii dintre angajaţii primăriei, respectiv cei de la Serviciul Investiţii, având mare grijă ca nici un muritor de rând să nu afle cât s-a cheltuit pentru a fi bucuraţi ochii câmpulungenilor.

Astfel, constatăm cu transparenţa primăriei s-a transformat într-o opacitate greu de înţeles, dar care dă de bănuit că afacerile din jurul bugetului local sunt în plină desfăşurare cu aparenţa că nu contează cât şi pentru ce se cheltuieşte atâta timp cât nu se ştie.

Până la aflarea unui răspuns oficial, pe care îl vom obţine numai în urma unei solicitări scrise, nu ne rămâne decât să bănuim că lipsa de transparenţă se datorează numai interesului personal al unor persoane aflate la conducerea primăriei.

Deşi din surse sigure cunoaştem, neoficial, cum şi pe ce sumă a reapărut pe soclu oul gigant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.