Galerie foto! În numai două zile, peste 600 de musceleni au vizitat Fabrica de Ciment Holcim Câmpulung

Află şi cine a câştigat un sejur la Băile Felix!

La sfârşitul săptămânii trecute, în zilele de 09 şi 10 septembrie a.c., Fabrica de Cimentholcim-4 Holcim Câmpulung şi-a deschis larg porţile pentru a putea fi vizitată.

Astfel, peste 600 de musceleni au putut vedea cu ochii lor cum se fabrică ciment la Câmpulung, dar şi cum proprietarii au schimbat întreaga fabrică prin investirea a sute de milioane de euro.

Potrivit noului director al Fabricii de Ciment Holcim Câmpulung Cornel Banu, cel ce l-a înlocuit pe Emil Raicov după pensionare, „valoarea totală a investiţiilor Holcim pe piaţa locală din 1997 şi până în prezent se ridică la peste 700 milioane de euro, sumă ce cuprinde şi achiziţiile derulate pentru a extinde prezenţa în România”.

Totodată, acţiunea de a deschide porţile vizitatorilor a fost una de succes, nu puţini fiind cei ce au apreciat modul în care Holcim îşi desfăşoară activitatea în zona Muscelului.

„A fost o încântare să avem alături de noi vecinii din comunitatea locală, presă, bloggeri șiholcim-13 tineri dornici să afle mai multe despre compania noastră. Zi și noapte, vizitatorii au venit, curioși să descopere cum se fabrică cimentul. Suntem impresionați de numărul mare de vizitatori, 600 în doar 26 de ore de vizitare și bucuroși că printre ei au fost și foarte mulți copii. Ne-a făcut plăcere să deschidem porțile fabricii dorind să oferim tuturor posibilitatea să viziteze fabrica modernizată și să cunoască activitățile, instalațiile și procesele moderne de lucru.”, a declarat Cornel Banu, Director Fabrica de Ciment Holcim Câmpulung.

„Construim împreună viitorul!”

„Dornici să afle mai multe despre procesul de fabricație a cimentului și să cunoască maiholcim-14 îndeaproape oamenii din spatele procesului, vizitatorii noștri s-au bucurat de multe surprize pregătite cu drag de angajații Holcim Câmpulung.

60% dintre participanți au fost copii si tineri, cei alături de care Construim împreună viitorul. Și cei mari și cei mici au purtat cu mare plăcere echipamentul de protecție în timpul turului în fabrică, au fost încântați de instalațiile mari pe care le-au văzut și bucuroși să își lase amprenta în betonul nostru.

Cu ajutorul filialei Crucea Roșie din Pitești, tot cei care ne-au trecut pragul au putut lua parte la cursuri de prim ajutor menite să le ofere informații de bază pentru pregătirea în situații de urgență. Astfel, activitățile au cuprins scurte demonstrații pentru următoarele situații: suport vital de bază (verificarea reacțiilor, verificarea respirației, compresia toracică și respirația gură la gură), poziția de siguranță, sufocarea cu rest alimentar, primul ajutor în caz de hemoragii sau arsuri. Aceste cursuri reprezintă o completare firească a preocupării continue asupra Sănătății și Securității pe care compania Holcim o întreprinde în toate ariile de activitate.

În cele două zile deschise pentru vizitare, Holcim România a pus la dispoziția celor holcim-10interesați să afle mai multe despre gama de produse la sac și un laborator mobil pentru a oferi cu ajutorul unui specialist consultanță tehnică și încercări de laborator conform procedurilor tehnice și standardelor în vigoare. Produsele noastre au fost testate și printr-o demonstrație practică: cei dornici au putut să își imprime mâinile în cel mai durabil beton al nostru. Amintirea lor însumează aproape 600 de mâini amprentate în 36 de cuve de beton ce vor face parte de acum din tablourile din fabrică.

Zonele fabricii vizitate de oaspeți și prezentate de angajații Holcim Câmpulung au surprins prin complexitatea procesului. Zonele vizitate au fost: hala de preomogenizare, măcinare de făină și producție clincher, camera de comandă producție, laborator, mentenanță, măcinare ciment, expediție, Geocycle.”, se arată şi într-un comunicat de presă al Holcim România.

Petruța Țurlea a câştigat un sejur la Băile Felix

 Cei care au parcurs toate aceste zone au avut șansa să intre într-o tombolă pentru a câștigaholcim-3 premii personalizate Holcim, dar și marele premiu: un sejur de două persoane la Băile Felix. Câștigătorul sejurului este Elena Petruța Țurlea din comuna Hârtiești, județul Argeș.

Despre Holcim România

Holcim (Romania) S.A. deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare și un terminal de ciment la Turda, 13 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi patru terminale de ciment. Holcim (Romania) S.A. are aproximativ 800 de angajați. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul companiei la www.holcim.ro şi pagina oficială de Facebook: facebook.com/holcimromania

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim. Având peste 180 de ani de experiență combinată, Grupul rezultat în urma fuziunii își propune să intre într-o nouă eră de tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții, pentru a face față provocărilor secolului XXI.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.