Nu mai există respect nici pentru morţi! Cimitirul „Flămânda” a doua groapă Glina!

În ziua Învierii Domnului, Cimitirul câmpulungean „Flămânda” arăta ca un loc părăsit înCimitir 10 pofida faptului că orice bun creştin, în noaptea Învierii, sau în prima zi de Paşte aprinde o lumânare la mormintele celor adormiţi. Numai că, în zi de Paşte, Cimitirul „Flămânda” era plin de gunoaie, majoritatea mormintelor acoperite de bălării.

Un cititor ne-a trimis mai multe fotografii în care au fost surprinse imagini din Cimitir.

„Iată cum arată acest cimitir în ziua de Paşte, după ce de atâtea zile toată lumea se pregăteşte şi face curat peste tot. Cum să fi curat în suflet? Cum să mergi la biserică? Cum să onorezi morţii într-o asemenea cocină? Cimitirul e a doua groapă Glina, nu are nici măcar o singură alee betonată, nimeni nu a ridicat gunoaiele, nimeni nu a dat cu coasa, multe morminte sunt părăginite, crucile căzute, dărăpănate, lucruri aruncate la întâmplare. Dar … să vină enoriaşii la biserică. Ruşine!”, ne-a scris la cititorul.

Un articol scris de Diana SMADEA

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

2 COMENTARII

  1. Buna ziua. Nu gasesc date de contact ale administratiei acestui cimitir. Doresc sa merg acolo in cautarea mormintului unei matusi. Dar ea a decedat imediat dupa incetarea razboiului si nu stiu daca acele morminte, in lipsa unor altor membri ai familiei, mai exista sau au fost redistribuite altor decedati.

  2. Copoi Florin Georgian nu eliberaza chitati si facuri pentru serviciile prestate de de el si de angajatii lui la cimitirul Glina in camp.

    Tin sa va anunt va rog ca de acest indinvid se plange si pana angajatii lui si fostii angajati de al lui ca nu le plateste banii munciti de el pentru toate orele care ei le muncest cate 10-15 ore pe zi si nici macar nu le face carte de munca la oamenii de la cimitirle Glina camp si biserica.

    Acest individ trebuie desfintat de tot pentru tot raul care noua ni le-a facut. Acest individ stie doar sa ne ia banii pentru curatenie la locurile de veci si pentru gropile si alte servicii prestate de el fara nici macar sa dea nici un fel de chitanta mie si la la oameni care pelinda ratacit la aceste doua cimitire negative.

    PS: Toate cimitirele din toata tara trebuie sa ajunga in gustodia Statului Roman si trebuie tot luat de la capat cu alti oameni noi si capabili care sa munceasca cinstit si sa le fie drag de munca care o presteaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.