Nu-i nimic că vacile se plimbă-n voie şi că ne-acoperă gunoiul! Primarul vrea sesizări scrise!

O discuţie scoasă din cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Local Câmpulung, precum şi materialul video ataşat spun cam totul despre cum sunt văzute lucrurile la nivelul cel mai înalt al primăriei municipiului.

Consilier local Constantin Staicu: „Au reapărut haitele de câini. Trebuie să se facă ceva în acest sens”.

Consilier local Bogdan David: „De ce nu se ridică gunoiul la timp. Sau dacă se face atât de mult gunoi de ce nu se ridică la timp? Este gunoi foarte mare pe jos. Firma nu îl ia şi vin tot felul de animale care îl împrăştie. În afară de câinii de care a spus domnul profesor Staicu, sunt vacile care coboară de pe Creţişoara şi se plimbă prin cartier, prin Vişoi. (…) V-am făcut mai multe sesizări şi că nu se ridică gunoiul de la groapa din Grui şi nu s-a luat nici o măsură”.

Primar Liviu Ţâroiu: Mi se pare anormal să veniţi în şedinţa de Consiliu şi să spuneţi că nu se ridică gunoiul. Sesizaţi! La noi nu vin astfel de sesizări!

Primarul Liviu Ţâroiu doreşte sesizări scrise, depuse la Registratura instituţiei pe care o conduce. Sesizările cetăţenilor pe reţele de socializare sau cele ale consilierilor locali în şedinţele publice nu au nici o relevanţă. Drept pentru care n-ar fi rău ca cetăţenii nemulţumiţi să depună sesizări scrise la Registratura primăriei, în atenţia primarului şi a Consiliului Local, sesizări pe care să le şi facă publice pe reţelele de socializare sau cu sprijinul mass media locale (cu dată şi număr de înregistrare) pentru a se vedea cum şi când se soluţionează orice lucru ce ajunge-n scris, direct de la cetăţean, în atenţia edilului câmpulungean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.