Impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri şi impozitul pe mijloacele de transport datorate de contribuabili persoane fizice şi juridice pentru anul fiscal 2017, se poate plăti în două rate egale până la data de:

31 martie 2017, inclusiv;

30 septembrie 2017, inclusiv.

Pentru plata cu anticipaţie a impozitului pe clădiri, impozitului pe terenuri, impozitului pe mijloacele de transport, datorat pentru întregul an fiscal 2017, de către persoanele fizice şi juridice, până la data de 31 martie 2017 inclusiv, se acordă o bonificaţie de 10%.
Prin plata cu anticipaţie se înţelege stingerea obligaţiei de plată a impozitului datorat aceluiaşi buget local în anul fiscal 2017, integral, până la data de 31 martie 2017 inclusiv.
Impozitul anual, datorat aceluiaşi buget local de către contribuabili, de până la 50 lei inclusiv, se plăteşte integral până la primul termen de plată.
Totodată aducem la cunoştinţa contribuabililor că pot efectua plata impozitelor, taxelor, amenzile, chiriile şi accesoriile acestora şi prin intermediul cardurilor bancare.

1 COMENTARIU

  1. Referitor la plata prin card bancar: ati vazut ca comisionul este de 0.64% pe care il suporta PLATITORUL. Este o RUSINE!! Unde ati mai vazut asa ceva? Plata prin card este ceva obisnuit. Suntem totusi in secolul 21. Pacat de acest oras frumos – “Cetatea Intemeitorilor de Tara”- ca este condus de astfel de oameni!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.