„Având în vedere faptul că, începând cu 28.09.2018, a intrat în vigoare Legea nr. 196/2018, privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor, în concordanță cu dispozițiile art. 96, alin. 5, care stipulează că: „Operatorii economici care furnizează/prestează servicii de utilități publice către consumatorii alimentați/racordați printr-un branșament/racord comun au obligația să asigure aceste servicii numai dacă la nivel de condominiu există o asociație de proprietari constituită în condițiile legii care să aibă calitatea de utilizator, titular de contract, sau dacă în termen de 180 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi se constituie asociații de proprietari conform legii”,

S.C. EDILUL CGA S.A. NOTIFICĂ abonații din blocurile cu încasare directă că, în termen de 180 de zile de la data primirii notificării, să se constituie în asociație de proprietari sau să adere la una deja existentă.

            În caz contrar, fiind obligați să aplicăm legea, vom fi puși în situația de a sista furnizarea serviciilor noastre.”, este ceea ce anunţă conducerea SC Edilul CGA SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.