În numai câteva minute, furtuna anunţată de meteorologi încă de ieri, a făcut dezastru în Câmpulung şi mai multe localităţi muscelene.

Echipaje ale ISU, Ambulanţei, Poliţiei Municipale şi Locale, dar şi echipaje de Descarcerare de la ISU Argeş au intervenit în mai multe locaţii din Câmpulung, Valea Mare Pravăţ şi Albeştii de Muscel.

La un bilanţ preliminar mai multe autoturisme au fost avariate de acoperişul unui bloc smuls de rafalele de vânt puternic, în timp ce mai mulţi copaci au fost puşi la pământ, unii căzând pe cablurile electrice şi lăsând în beznă mai multe cartiere şi comune. Mai mult de atât, multe străzi din Câmpulung au fost blocate de ramurile smulse din copaci, iar alte străzi inundate.

Şi totul s-a petrecut în numai câteva minute, timp în care toate echipajele de intervenţie au fost alertate pentru a interveni acolo unde furtuna a cauzat probleme.

De precizat că, municipiul Câmpulung şi o bună parte a zonei Muscel, până marţi la ora 06.00, se află încă sub cod galben de furtuni şi vânt puternic.

Foto Marius Bascacov şi Eduard Ambruş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.