Muscelul Câmpulung nu a fost învinsă în ciuda problemelor interne de la Club

Sâmbătă, 25 martie, Muscelul Câmpulung a jucat acasă, pefotbal Municipal. După cele 90 de minute de joc scorul a rămas acelaşi, meciul fiind încheiat cu 0-0.

Echipa gazdă CN Dinicu Golescu, cunoscută ca Muscelul Câmpulung: Tănase – AdrianVoicu, Leca, Rada, Băduleanu, I. Ion (min.84 Miloşi), Oancea (min.77 Fl. Anghel), Mahu (min. 64 David), Jenaru, Burghel, Dalu (min. 57 Cl.Ionescu). Antrenor: Ovidiu Tică.
Echipa oaspeţilor AS Ştefăneşti: M. Voicu – Chiriţă, Muzychuk, M.Alexandru, Ciortan, Al.Ştefan (min.82 I.Anghel), Bragă, Zaina (min.59 V.Dinu), Năstase, C.Dinu, Dumitrescu (min.59 G.Păun). Antrenor: Laurenţiu Tudor.
Arbitri: Claudiu Ştef – Cosmin Bojan şi Andra Tănăsuc (toţi din Tg. Mureş).

Potrivit site-ului sportinmuscel.ro echipa noastră nu a avut o evoluţie foarte bună, însă a avut marele noroc că nu a fost învinsă. Sutele de suporteri ai Muscelul Câmpulung având, totuşi, parte de un spectacol fotbalistic destul de bun în comparaţie cu problemele pe care echipa Muscelul Câmpulung le are la această oră în plan intern. Un subiect despre care nu este cazul să facem vorbire în acest moment, ci doar să menţionăm că în spatele a ceea ce se vede în teren există numeroase probleme şi tensiuni, în condiţiile în care Câmpulungul a fost la numai un pas de a nu mai avea echipă de fotbal în returul Campionatului 2015 – 2016. Puţini cunoscând ce eforturi s-au făcut şi se fac pentru ca Muscelul Câmpulung să poată evolua-n teren.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.