Muscelul Câmpulung joacă în deplasare contra Sporting Roşiori

Jucătorii Muscelul Câmpulung joacă, azi, sâmbătă, 19 martie 2016, înfotbal 3 deplasare la Roşiorii de Vede.
Cu două zile înainte de meci, antrenorul Ovidiu Tică împreună cu fotbalistul Dorinel Oancea au susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia au făcut o scurtă prezentare a demarării returului i a ultimului meci susţinut acasă.
Azi, muscelenii, lideri ai grupei, vor evolua în Teleorman, pe terenul gazdelor Sporting Roşiori, considerând meciul ca fiind unul destul de dificil, motiv pentru care au nevoie de toată susţinerea suporterilor de acasă, chiar dacă nu vor fi prezenţi şi în tribune.
,,Din punctul meu de vedere, jocul de la Roșiori este cel mai important joc din această perioadă, din cele care vor urma, prin prisma clasamentului. Dacă noi vom reuși să luăm trei puncte la Roșiori, eu consider că echipa va avea un punct ascendent în etapele următoare. Un eșec acolo, nu știu cum vom gestiona situația pe viitor. Meciul acesta este momentul cheie, pentru etapele care vor urma. Consider că echipa este pregătită să ia trei puncte la Roșiori, ei sunt echipă care și-au păstrat în mare parte același lot de anul trecut. Cu Mazarache, anul trecut din 6 puncte le-am luat 4…Ne dorim foarte mult o reușită. Nu vorbim de o egalitate. Mergem să câștigăm meciul de la Roșiori!”, a precizat antrenorul Ovidiu Tică.
În acelaşi timp, chiar şi conducerea echipei adverse, Sporting Roşiori, prin vocea lui Cristi Negru, vede meciul cu muscelenii unul dificil, nu numai pentru că Muscelul Câmpulung este echipa de pe primul loc, dar şi din cauză că în tur au echipa din Teleorman a fost învinsă de jucătorii noştri cu 1-0, în prelungiri, după un joc greu.
Se speră ca şi de această dată, Muscelul Câmpulung să vină acasă cu o nouă victorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.