Muscelul Câmpulung – Atletic Bradu (1-1)

Sâmbătă, 12 martie, pe teren propriu (Stadionul Municipal), Muscelul muscelul campulungCâmpulung s-a confruntat cu Atletic Bradu, joc finalizat la egalitatea de 1 la 1.
Ultima partidă disputată face parte din cadrul etapei a XV-a, din Liga a treia, Seria a treia. Jocul cu Atletic Bradu la Câmpulung fiind la numai un pas să nu mai fie disputat pe „Municipal”, dacă stadionul nu ar fi fost acreditat înainte cu două zile dinaintea jocului.
Primul gol al partidei din 12 martie i-a aparţinut jucătorului Dorinel Oancea (min. 31), iar egalitatea a venit din partea oaspeţilor aproape de finalul meciului, în minutul 81.
Echipa gazdă, Muscelul Câmpulung, a intrat în teren cu: Tănase, Voicu, Rada, Leca, Băduleanu, Mahu, Miloși, Oancea, Burghel, Jenaru, Ionescu.
Jucătorii de rezervă: Ene, Delcea, Dumitrache, Ion, Anghel, David, Dalu.
Căpitanul echipei: Gabriel Voicu.
Oficialii care au stat pe banca de rezervă: Ovidiu Tică, Alecsandru Popovici, Alexandru Lulea, Sandu Epure și Ștefan Georgescu.
De la C.S Atletic Bradu au intrat în teren: Priseceanu, Lazăr, Ștefănescu, Șerban, Marin, Pîslaru, Rută, Păun, Aria, Cârstea, Jenaru.
Jucătorii de rezervă: Mateescu, Constantinescu, Trașcă, Murineanu, Rădescu, Soare, Preda. Cpăitan de echipă a fost Jenaru Gabriel.
Din partea oficialilor au fost prezenți la Câmpulung: Marius Priseceanu, Adrian Popescu și Gheorghe Buliga.
Aşa cum se aştepta şi conducerea echipei Muscelul Câmpulung, meciul cu Aletic Bradu a fost unul dificil, nu numai datorită condiţiilor meteorologice, ci în primul rând pentru că echipa Atletic Bradu s-a întărit în ultima perioadă după ce a reuşit să-şi adune în teren noi jucători în posturile deficitare.
De precizat că, din tribune, jucătorii noştri au avut o susţinere pe măsura aşteptărilor, dat fiind că suporterii echipei Muscelul Câmpulung nu au lipsit înciuda vremii foarte urâte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.