Musceleanca Sandra N sau Scurta poveste a hit-ului „Mă dor ochii, mă dor”

Unica fiică a fostului primar al comunei muscelene Albeştii de Muscel, Ionel Năftănăilă, ajunsă artistă cu renume internaţional Alexandra Iulia Năftănăilă – Sandra N, îşi lansează piesă după piesă.Sandra N (2)
Printre ultimele hit-uri ale muscelencei se numără şi „Mă dor ochii, mă dor” – Muzica: Vasile Valentin Moldovan, Adrian Sînă; Text: Ioan Nicolae Voicu, Sandra N.
„Piesa pe care o voi lansa povesteşte cum mama şi tata mi-au fost alături mereu
m-au sfătuit, dar eu nu i-am ascultat, am riscat si m-am ars şi de fiecare dată când s-a întâmplat asta am dat o fuga acasă, la pădure, la izvor, să privesc stelele şi să mă regăsesc.”, spunea Sandra N cu puţin timp înainte de a-şi lansa piesa pe care, acum, o fredonează şi copii prin cartierele câmpulungene.
De altfel, noul single Akcent ft Sandra N este „Amor Gitana”.
Sandra și-a început cariera de la vârsta de 4 ani, când a concurat la un show muzical pentru copii. Și-a continuat drumul în muzică studiind la Școala de Muzică Câmpulung. A reprezentat țara la mai multe festivaluri de muzică din Turcia si Italia. Cântă la chitară, la pian și compune linii melodice, dar și versuri, de la vârsta de 14 ani. În 2006 a înregistrat primul album de muzică pop, care cuprindea 10 piese pe care le interpreta în concerte prin țară, alături de două dansatoare. Tot în Sandra N2006 a urmat timp de 3 ani cursuri de canto/tehnică vocală la Școala de Muzică a prof. Crina Mardare. A urmat un album de cover-uri. În 2011 semnează cu Adrian Sînă şi lansează piesa „Angel” în colaborare cu acesta. Urmează succesul piesei „I’m sorry” feat Akcent, la care este şi textier. În 2013 a luat casting-ul pentru serialul „O nouă viaţă” difuzat pe Acasă TV, unde a jucat rolul Sandrei pentru care a trebuit să-şi vopsească podoaba capilară în culoarea roz. Tot în anul 2013 semnează cu Roton şi lansează „Boracay” feat Akcent (peste 14 milioane de views) şi „Te joci cu mintea mea” (peste 5 milioane views). În 2014 lansează „Liar” (10 milioane de views), o piesă bine primită în afara ţării, şi „Ballerina” (4 milioane de views). La toate aceste piese, Sandra, este co-autor (textier) şi linie melodică (Ballerina). Piesele în limba engleză i-au adus Sandrei notorietate pe plan internaţional, astfel că are concerte în Pakistan, Rusia, Liban (Nrj Music Tour). În 2015 a lansat unul dintre cele mai populare melodii „Mă dor ochii, mă dor”, urmând şi multe altele într-o carieră care-i este de abia la început.

[wzslider info=”true”]

Foto sursa Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.