În această după amiază au apărut noi proiecte de hotărâre pentru ședința extraordinară a Consiliului Local al municipiului Câmpulung ce va avea loc vineri, 20 august a.c., începând cu ora 17.00, în sala de ședințe a primăriei Câmpulung.

Unul dintre proiectele care a suferit modificări și unele propuneri este proiectul cu procedura privind desființarea pe cale administrativă a construcțiilor provizorii amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Câmpulung.

De asemenea, ordinea de zi a mai fost completată cu încă trei proiecte de hotărâre, respectiv:

  • PROIECT DE HOTĂRÂRE cu privire la actualizarea poziției nr. 1591 din Anexa la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Câmpulung nr. 72 din 23.09.1999, poziție ce privește imobilul situat în Municipiul Câmpulung, strada Petre Zamfirescu (Parcul Ștefănescu), conform anexei nr. 1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre;
  • PROIECT DE HOTĂRÂRE cu privire la validarea rezultatului concursului pentru șef secție Medicină Internă din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung;
  • PROIECT DE HOTĂRÂRE cu privire la adaptarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Câmpulung. Proiect ce privește reîncadrarea lui Marcel Florian Pîrșan pe postul deținut anterior – funcția publică de execuție de referent de specialitate cl. II grad profesional superior, gradația 5, în cadrul Compartimentului Protecție Civilă și Situații de Urgență, plus plata drepturilor salariale pe perioada cât a stat acasă după ce a fost dat afară prin noua organigramă a primarului Elena Lăsconi.

Modificări și propuneri procedura garaje

Punctul 5                   Punctul 6                  Punctul 7

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.