Minciună a renunţat la funcţia de viceprimar la Cetăţeni pentru a redeveni şoferul primarului de la Câmpulung!

O minune care a durat doar o lună şi ceva a pus pe jar întreg PSD-ul muscelean, care pentru a nu pierde o funcţie de viceprimar a fost nevoit să facă tot soiul de compromisuri.

În data de 10 mai 2018, Mugurel Ion Minciună (PSD) şi-a dat demisia din funcţia de viceprimar al comunei Cetăţeni, pe care o ocupa din data de 02 aprilie 2018. Asta după ce luni întregi a stat prin instanţele de judecată pentru a dobândi funcţia de al doilea om în primăria Cetăţeni, în urma pierderii alegerilor locale în favoarea liberalului Claudius Ciobanu.

Motivele scrise ale demisiei lui Minciună sunt unele de ordin personal, în realitate fiind dorinţa acestuia de a se reîntoarce la primăria municipiului Câmpulung unde reocupă, de vineri, 11 mai 2018, posturile de şofer al primarului, dar şi cel de consilier personal al acestuia. Un cumul de funcţii ce îi aduce mult mai multe avantaje materiale decât funcţia de viceprimar de comună.

În urma demisiei lui Mugurel Minciună, postul de viceprimar al comunei Cetăţeni a fost ocupat de un alt membru PSD, Constantin Alin (Costel) Dumitrescu, fost angajat al Ocolului Silvic Păpuşa Rucăr. Cu toate că echipa PSD Cetăţeni avea un alt favorit pentru viceprimar, respectiv pe consilierul local social – democrat Lorin Samoilă, care nu a putut accepta funcţia din cauza incompatibilităţii, deoarece are concesionată o păşune alpină în Leaota.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.