Acţiuni pe toate fronturile din partea reprezentanţilor statului român pentru militarii Batalionului 30 Vânători de Munte ,,Dragoslavele” decedați în accidentul din seara zilei de din data de 29 iunie a.c, în zona Dâmbovicioara – Valea Urdii.

Sublocotenenților (post-mortem) Mihai Ionuț Toma (Mioarele), George-Emilian Catană (Lereşti) și Petre Cristian Toader (Câmpulung) vor primi, post-mortem, titlurile de „Cetăţean de Onoare” din partea municipiului Câmpulung, acest demers fiind deja stabilit în cadrul şedinţelor de comisie. Urmând ca în zilele următoare propunerea să ajungă în plenul Consiliului Local.

Totodată, primăria municipiului Câmpulung anunţă deschiderea campaniei umanitare de colectare de fonduri pentru victimele accidentului care a avut loc în localitatea Dâmbovicioara, jud. Argeş, în noaptea zilei de 29.06.2017.

Cei care doresc să doneze sume pentru ajutorarea victimelor, precum şi a familiilor afectate de acest accident, pot face depuneri în lei, în contul deschis la Trezoreria Municipiului Câmpulung, cont IBAN: RO18TREZ04721370201XXXXX, cod fiscal 4122361 sau direct la casieria unităţii, în fiecare zi între orele 8.30 – 13.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.