„Sâmbătă, timp de 10 ore, toate străzile din cartierele municipiului Câmpulung și Piața Centrală au fost “tămâiate” cu rășină naturală de brad, cel mai bun antivirus existent și cea mai ieftină soluție de dezinfecție virală.

Toate instituțiile, asociațiile de locatari, unitățile de producție care doresc această metodă de dezinfecție virală se pot adresa la nr. de telefon 0765.948.171, persoană de contact Eftimie Mihai. TOTUL este GRATIS!

Într-o singură zi am “tămâiat” de la ora 10.00 la 19.00. Am consumat aproape doi saci de tămâie.”, a declarat Mihai Eftimie.

Câmpulungeanul a început acţiunea de “tămâiere” în urmă cu o lună, dorind ca prin această metodă să scape municipiul de virusul Covid-19.

„Din cele mai vechi timpuri, fumigațiile cu tămâie și smirnă au fost printre cele mai întâlnire proceduri folosite ca leacuri de vindecare și purificare.

Sunt metode ce au fost şi încă sunt folosite în Asia, în India, aşa cum erau folosite în Egiptul Antic, în Elada lui Homer și apoi în bisericile creștine ale Evului Mediu. Rășinile aromate, aşa cum sunt şi tămâia și smirna, dar și diverse plante medicinale, bogate în uleiuri eterice, erau folosite cel mai des la fumigații. Prin fumigaţii se curăță și purifică aerul pe care îl respirăm.”, a mai precizat Eftimie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.