Imagine surprinsă de un turist cazat la Hotel Muscelul

Mai multe persoane speriate de creşterea numărului de persoane infectate cu noul coronavirus SARS-CoV-2 i-au solicitat unionistului Mihai Eftimie să reia acţiunea de „tămâiere” pe care acesta a făcut-o în mai multe zone şi instituţii din Câmpulung.

„Aşa cum am mai spus este vorba de arderea unor răşini naturale pentru o acţiune de dezinfecţie virală cu fum. Mai multe persoane mi-au pus întrebarea dacă nu cumva faptul că avem mai puţine cazuri de infectaţi decât în alte localităţi din judeţ nu se datorează şi acestui proces de tămâiere. De aceea fac un apel şi la preoţi că nu fac nimic rău dacă ies şi tămâiază în judeţ, de ce nu şi în întreaga ţară. Din ce am constat, din acţiunile mele anterioare, oamenii mi-au mulţumit, deşi unii poate mau considerat nebun. Acest proces, fumigarea, a fost folosit încă din vechime pentru purificarea aerului, şi nu văd de ce să nu fie folosit şi la noi. Acţiunile mele sunt gratuite şi nu au decât scopul de a ţine virusul cât mai departe.”, este precizarea pe care nea făcut-o câmpulungeanul.

Avem informaţia că în ultimele zile, Eftimie a fost chemat cu „dezinfecţia” la Hotelul Muscelul şi în mai multe alte locaţii din municipiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.