Mihai Eftimie, AUR Câmpulung: „Hristos s-a Înălţat! Domnul să-i aibă în paza sa pe toţi cei ce s-au jertfit pentru patria lor şi care astăzi ne sunt EROI!”

Astăzi, 25 mai 2023, la ora 12.00, în toate lăcaşurile de cult creştin ortodox din Patriarhia Română au fost trase clopotele în semn de veșnică pomenire, de prețuire și recunoştinţă pentru bravii soldaţi care s-au jertfit pentru popor, credinţă şi ţară.

De asemenea în preajma celor mai importante monumente ridicate în cinstea eroilor noştri au avut loc ceremoniale militare, slujbe religioase şi depuneri de coroane de flori.

La Câmpulung, Ziua Eroilor a fost marcată la Ansamblul Monumental de la Mateiaș cu un eveniment organizat de Primăria şi Consiliul Local al Muncipiului Câmpulung, cu sprijinul Garnizoanei şi Batalionului 30 Vânători de Munte “Dragoslavele” din Câmpulung, în colaborare cu Muzeul Municipal.

Reprezentanţii AUR Câmpulung au luat parte la evenimentul de comemorare a Eroilor de la Mausoleul Mateiaş, unde au depus o coroană de flori ca omagiu adus celor ce şi-au vărsat sângele pentru români şi pentru România.

„Este un eveniment important. Astăzi, 25 mai, este Sărbătoare Naţională Bisericească, dar şi Ziua Eroilor – sărbătoare naţională a poporului român. Este de bun simţ să fim aici pentru a duce un omagiu celor ce şi-au dat viaţa pentru ca noi să fim astăzi aici pe pământ românesc, mândri că suntem români. Hristos s-a Înălţat! Domnul să-i aibă în paza sa pe toţi cei ce s-au jertfit pentru patria lor şi care astăzi ne sunt EROI!”, este declaraţia făcută de Mihai Eftimie, coordonatorul AUR Câmpulung şi zona Muscel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.