În ciuda tuturor apelurilor, în pofida tuturor restricţiilor şi a riscului unor amenzi usturătoare, ca să nu mai spunem că în primul rând cu riscul sănătăţii, chiar al propriei vieţi, zeci de câmpulungeni, în mare parte de vârsta a doua, circulă nestingheriţi indiferent de oră.

Încă de la primele ore ale zilei câmpulungenii sunt pe stradă sau la o plimbare prin supermarket, ori la coadă la bancomat şi mai apoi la magazinul de cartier, din întregul peisaj nelipsind nici socializarea de la colţ de stradă.

„La coadă la bancomatul de la Banca Transilvania 10 – 15 persoane, la mai puțin de un metru unul de altul! Tineri și bătrâni, deopotrivă, pe stradă, cu sau fără măști… cu zâmbetul pe buze!!! De ce oare zâmbesc! În Câmpulung, deja, sunt cazuri confirmate de Covid 19… Și ce dacă!!! E stare de urgență!!! Și??? Avem ordonanțe militare fără număr… Ei, și? Câmpulung e pe stradă!!! Și vinovați sunt dezertorii din sănătate.”, este şi concluzia tristă trasă de medicul câmpulungean Anca Dumitrescu.

Foto descriptiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.