Stele ale sportului rege românesc s-au reunit pe Stadionul Municipal Câmpulung pentru a face spectacol în memoria celui ce a fost marele fotbalist Nicolae Dobrin.

În teren au reintrat jucătorii cu greutate la nivel naţional şi jucătorii ce, cândva, au aşezat în istoria fotbalistică numele de „ARO Câmpulung”.

Din tribune, meciul – eveniment a fost urmărit de personalităţi ale vieţii politice actuale, musceleni şi oameni de afaceri locali.

Partida a fost deschis de cunoscutul actor și om de televiziune Florin Călinescu.

La final scorul egal de 4 la 4 n-a fost cel ce a contat, ci faptul că spectatorii, iubitori ai fotbalului de calitate, au putut asista la unul dintre cele mai mari evenimente sportive la nivel de Muscel, de ce nu chiar Argeş.

Înainte de meci, un mesaj mai mult decât emoţionant, un mesaj ce spune multe despre cine a fost cel numit „Gâscanul”, l-a făcut Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook:

„Sunt 10 ani de când Gicu Dobrin a pus ghetele în cui.

Sunt 10 ani de când Dumnezeu l-a convins să semneze cu El.

Pe pământ, Gicu ar fi făcut 70, în august.

Acolo unde e acum, nu are cu cine juca. Îngerii sunt leşinaţi de fentele şi driblingurile lui. Aripile lui Gicu îl ajută să zboare un cer mai sus decât oricare alt fotbalist român….

Azi, la Câmpulung de Argeş, iî memoria lui, se pune de o miuţă. Ora 18. Stadionul Municipal.

Cum se zice, iată echipa probabilă: Silviu Lung, Dani Coman, Săndoi, Selymes, Balaci, Cârţu, Sabău, Craioveanu, Dorinel Munteanu, Adrian Ilie, Pancu, Adrian Mutu….

Cu ăştia ne-am califica oricând, oriunde…!

Sunt acolo”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.