De ani buni se scrie despre pericolul de pe şoselele Argeşului, respectiv despre microbuzele care fac curse regulate Câmpulung – Piteşti şi retur. 

Astăzi, un alt călător ne-a transmis fotografii şi câteva videoclipuri în care se poate vedea foarte clar cum sunt puşi în pericol călătorii prin starea tehnică mai mult decât jalnică a unui maxi-taxi aflat în trafic pe ruta mai înainte amintită. 

Interesant este dacă aceste “bombe” de pe DN73 mai sunt autorizate să circule în situaţia în care starea lor tehnică este departe de a fi trecut recent de o inspectie ITP sau de o verificare sumară a ARR ori, cel puţin, prin parcul auto al proprietarului, firma Trans Sublim 2000 SRL.

“Poate vede cine trebuie şi îşi dă seama de pericolul în care sunt puşi călătorii. O căruţă este mult mai sigură decât un astfel de mijloc de transport, dar când nu ai ce face mergi cu ce găseşti, chiar de mergi în condiţii de lumea a treia. 

Eu, om matur şi mă lua ameţeala numai la gândul că îmi poate scăpa piciorul prin gaura prin care vedeam şoseaua. Dacă în locul meu era un copil şi apăsa pe podea, nu cu forţă, acea porţiune ruptă mai mult ca sigur ceda şi, tot sigur, se putea întâmpla o nenorocire?”, a comentat cititorul care ne-a şi transmis fotografiile şi clipurile video.

Microbuzul de transport persoane cu gaura în podea are numărul de înmatriculare  AG 24 REP şi îl facem public pentru a atrage atenţia, în mod special, celor ce se vor deplasa cu acest maxi-taxi devenit periculos mai ales pentru copii şi persoane vârstnice. Că din cele ce am putut constata, în ultimii ani, firma care deţine licenţa pe traseul Câmpulung – Piteşti şi retur pare a fi “ocrotită de lege” şi ne aşteptăm ca astfel de microbuze să dispară din trafic în momentul în care devin obiecte de Muzeu din colecţia de Evul Mediu.

Şi cum românii ştiu să facă haz de necaz….

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.