Primarul Elena Lasconi a anunțat că începând de astăzi, 14 septembrie 2022, Poliția Locală Câmpulung beneficiază de o nouă mașină pentru a ajunge rapid la intervenții.

            ”Mai e mult de lucru în ceea ce privește Poliția Locală, însă am făcut și continui să fac tot ce ține de mine pentru a transforma acest serviciu într-unul de calitate. Așa că imagini ca acestea (n.red. vezi galeria foto), cu mașina poliției, o relicvă cu vârsta de 14 ani, ruginită, cu scaune rupte, vor fi istorie. Cum să fii respectat, cum să se bazeze lumea pe tine, polițist local, când nici măcar nu poți să ajungi la câmpulungeanul care îți cere ajutorul?

De astăzi, Poliția Locală are o mașină nouă, iar de când am devenit primar nu s-au mai întâmplat niciodată situații de-a dreptul penibile de a rămâne fără carburant, uniforme, legitimații etc.

Urmează să digitalizăm și Poliția Locală și cel mai important, o să-i trimitem la cursuri de pregătire și perfecționare. Să știți că majoritatea sunt oameni buni, vor să facă, dar până acum nu li s-a cerut, <<a mers și așa>>”.

Foto – Facebook – Elena Laconi alege Câmpulung Muscel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.