Mâine, consilierii municipali se vor întâlni în şedinţă extraordinară pentru a supune aprobării un singur proiect de hotărâre, dar şi pentru a lua act de demisia unuia dintre consilierii locali ai USR PLUS.

Vacantarea unui loc în cadrul Consiliului Local vine în urma demisiei Ioanei Marcu, numită recent administrator public al municipiului Câmpulung. Funcţia de consilier local fiind incompatibilă cu cea de administrator public (aşa numitul post de city manager).

„Se convoacă membrii Consiliului Local al Municipiului Câmpulung, judeţul Argeş, în şedinţă extraordinară în data de 23.02.2021, orele 17.00, ședința ce se va desfășura în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Câmpulung.

Proiectul ordinii de zi al ședinței extraordinare din data de 23.02.2021

  1. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea studiului de oportunitate privind modalitatea de gestiune a serviciului public de întreținere, administrare și explotare a piețelor agroalimentare și târgului din municipiul Câmpulung;

Inițiator: Primarul Municipiului Câmpulung

  1. Proiect de hotărâre cu privire la constatarea încetării de drept, prin demisie, a mandatului de consilier local al doamnei Ioana Marcu și vacantarea acestuia;

Inițiator: Primarul Municipiului Câmpulung.”, se arată în convocatorul de şedinţă.

ANEXELE ŞEDINŢEI:

Punctul 1 

Punctul 2

 

ANUNŢ ANGAJARE

PUBLICITATE 


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.