Încă de anul trecut se tot vehiculează că vor avea loc schimbări la nivelul conducerii unor servicii publice din subordinea primăriei Câmpulung. Până în prezent unele zvonuri s-au adeverit, altele încă sunt alimentate de discuţii aprinse la colţ de stradă sau la mesele de la terasele din târg.

Cum liderii PSD, aceleaşi persoane aflate şi la conducerea municipiului, nu „dau nimic din organizaţie”, am încercat să aflăm dacă la început de toamnă va avea loc schimbarea şefului SAPADPP Liviu Popescu cu fostul consilier local Victor Bână.

Auzindu-se că Bână a stat până acum în aşteptare, făcând şi nişte cursuri ce l-ar putea propulsa în funcţia pe care şi-o doreşte încă din anul 2016.

 „Nu cunosc nimic despre aceasta problemă, n-a fost discutată niciodată la organizaţia municipală, iar aşa cum v-am spus şi altă dată, de multa vreme şi mai ales de la începerea noilor mandate, deciziile sunt luate numai de Marin şi Ţâroiu,  fără a se consulta cu noi! Poate cu Ivan, că el a urcat la VIP-uri!”, este răspunsul consilierului local Nicolae Dumitrescu la întrebarea legată de o posibilă schimbare a şefului SPADPP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.