Maria Cotenescu e unicul consilier judeţean câmpulungean

Din cei 35 de consilieri judeţeni doar unul singur este din Câmpulung. Cu alte cuvinte maria cotenescucâmpulungenii au doar un reprezentant în noul Consiliu Judeţean Argeş, pe social – democrata Maria (Monica) Cotenescu, cea care a avut mai multe mandate ca şi consilier local la nivel de Câmpulung.

Conform ultimei declaraţii de avere, Maria Cotenescu deţine două terenuri la Câmpulung (2086 mp) şi Stoieneşti (7000 mp), două case una la Câmpulung şi una de vacanţă la Stoieneşti. De asemenea are un autoturism marca Citroen, achiziţionat în anul 2005, dar şi bijuterii, tablouri şi icoane în valoare estimativă de 20 mii euro. Totodată este acţionar la SC IATSA Câmpulung cu 80 la sută. Ca venituri a obţinut în anul 2014 – 2015 suma de 45.000 lei din salariu de director general şi 13.200 lei din pensie, în timp ce soţul Petre Cotenescu a avut venituri din salariul de director 30.000 lei, fiind totuşi omise din ultima declaraţie de avere depusă şi locurile de muncă ale celor doi soţi, Maria şi Petre Cotenescu. De înţeles fiind că ar fi vorba de societatea la care Maria Cotenescu este acţionar majoritar.

 

2 COMENTARII

  1. Praf ! Nu citea nici ce era pe tableta la C-lung….anul asta muscelenii si-au dat rau in petec….numai unul si unul….asa comunitate, asa lideri. sa vedem ce face…dc ne raportam la consiliul local ….slabe sperante

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.