Consilierii locali câmpulungeni nu s-au înghesuit să-şi facă loc pe lista celor care să reprezinte municipalitatea la nivel internaţional.

Aleşii locali au fost invitaţi să participe la Zilele Municipiului Popovo, din Bulgaria, localitate înfrăţită cu municipiul Câmpulung.

Astfel că, printr-o Hotărâre a Consiliului Local s-a decis ca delegaţia, care să reprezinte Câmpulungul la evenimentele, din perioada 8 – 11 iunie a.c., prilejuite de împlinirea a 135 de ani de când Popovo a fost declarat oraş, să fie formată din primar şi şoferul acestuia, plus cinci consilieri locali.

Cheltuielile de deplasare şi diurna fiind asigurate de la bugetul local. Cu menţiunea că primarul Liviu Ţâroiu a precizat că renunţă la diurnă, iar consilierii nu s-au decis care şi cum să plece.

Cum plecarea spre Popovo este vineri, 8 iunie a.c., pe ultim moment s-a stabilit că din delegaţia ce reprezintă Câmpulungul fac parte: primarul Liviu Ţâroiu, şoferul Mugurel Minciună, consilierul local PSD Florin Pană, consilierul local ALDE Sergiu Cicu, un angajat al primăriei în persoana inspectorului de la Investiţii, Bogdan Popescu, omul de afaceri Marian Vlad şi fostul consilier local Marin Ciobanu. Ultimii doi din listă, Vlad şi Ciobanu, mergând în Bulgaria pe propria cheltuială, doar cu intenţia de a spăla imaginea primărie Câmpulung care nu a reuşit să găsească toate cele cinci persoane cu statut de ales local, care să fie de acord să reprezinte Câmpulungul în Bulgaria.

Posibil fiind şi ca aleşii PSD, cei mai numeroşi la nivel de Consiliu Local Câmpulung, să refuze plecarea în Bulgaria pentru a putea participa la mitingul PSD de sâmbătă 9 iunie 2018.

De subliniat că, delegaţia oficială a Câmpulungului o să fie însoţită în Bulgaria de Ansamblul Folcloric „Carpaţi”, al Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”, condus de Neluş Horobeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.