Marfa perisabilă cumpărată de la diverse magazine de cartier din Câmpulung trebuie mirosită şi verificată (privind data expirării), dat fiind că nu puţine sunt cazurile în care comercianţii vând produse improprii consumului.

Chiar, la finele săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică, au efectuat un control la o societate comercială de pe raza municipiului Câmpulung, pentru verificarea legalităţii actelor de comerț. Acţiune în cadrul căreia au descoperit o cantitate destul de mare de caserole cu mici expiraţi şi, totuşi, la vânzare. Cantitate din care, cel mai probabil s-a vândut o bună parte în data de 01 mai, când mulţi câmpulungeni au sărbătorit Ziua Muncii cu mici şi bere.

„În urma verificărilor, poliţiştii au identificat 200 de bucăți mici de consum, congelați, expuşi la vânzare, al căror termen de valabilitate era expirat din luna martie 2017.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializare de produse alterate.

Cantitatea de mici a fost indisponibilizată, urmând a fi distrusă.”, arată comunicatul IPJ Argeş.

De subliniat că unii dintre patronii de magazine de cartier pot fi văzuţi cum vânează mărfurile cu preţ redus, aproape de expirare, la marile magazine din Câmpulung. Aceste produse ajungând să fie congelate şi, deşi expirate, puse la vânzare şi cumpărate de mulţi dintre cei ce nu sunt atenţi la datele privind termenul de garanţie.

AICI VIDEO! https://ag.politiaromana.ro/files/news_files/alterate.avi

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.