Managerul Spitalului Municipal Câmpulung s-a transformat în vânător de medici specialişti

Managerul Spitalului Municipal, Nicolaie Alexe a declarat recent că este interesat să atragă cât mai mulţi medici la Câmpulung. Şi nu pentru că i-ar pleca din medicii existenţi, ci pentru că este nevoie de mai mulţi specialişti. Deşi lucrurile în culise nu sunt chiar atât de roz, chiar dacă managerul Alexe mai spune că dacă un medic pleacă alţi doi sunt pe lista de aşteptare.

La ora actuală, la nivel argeşean are loc o luptă tacită ce se dă între spitalele din Câmpulung şi Mioveni. Din acest motiv, managerii celor două unităţi de sănătate publică au ieşit la vânătoare de personal medical specializat.

Astfel că, cele două spitale sunt prezente la aproape toate târgurile de joburi.

,,Ne-am pregătit să mergem la București cu o ofertă pentru medici, la târgul de joburi. La nivelul spitalului ne-am făcut o evaluare și de medici și de resursa materială, tot ce presupune lucrări. Ne dorim ca resursa umană să fie acoperită la nivel maxim, dar avem nevoie și de aparatura necesară pentru un echilibru. Vom avea un stand special amenajat al spitalului la târg. Particip eu (n.red. managerul Spitalului Minicipal Câmpulung), liderul de sindicat Gabriel Eana și un alt angajat de la administrativ.”, este ceea ce a declarat managerul Nicolaie Alexe.

Următorul târg de joburi la care spitalul câmpulungean spune „prezent” este Târgul de joburi „Careers in White”. Managerul Alexe încercând să concureze cu ofertele prezentate de Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca, ţări care atrag tot mai mulţi medicii specialiști, medicii rezidenți, medicii de familie, stomatologi, asistenți medicali, fizioterapeuți, moașe, absolvenți de medicină și alte cadre medicale.

Programul târgului de joburi

Timișoara – 23 octombrie

București – 29 octombrie

Craiova – 30 octombrie

Tg. Mureș – 5 noiembrie

Cluj-Napoca – 6 noiembrie

Iași – 20 noiembrie

Participarea la târg este gratuită, iar participanții sunt sfătuiți să își aducă CV-ul la eveniment. Informații detaliate se pot găsi pe site-ul www.careersinwhite.com.

Este de subliniat că medicilor ce aleg să-şi facă o carieră la Câmpulung le este promisă şi locuinţă de serviciu, deşi la ora actuală o parte din locuinţe se găsesc în fază de proiect, iar altele în fază de începere a lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.