Aşa cum am aflat pe surse s-a confirmat şi oficial că din curtea Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” Câmpulung s-a furat o bancă ziua în amiaza mare.

Potrivit mesajului transmis în această dimineaţă de directorul colegiului Maria Magdalena Dorcioman, banca a fost recuperată cu sprijinul jandarmilor câmpulungeni.

„Stimați jandarmi,

În numele întregii comunități școlare, doresc să vă transmit sincerele mele mulțumiri și aprecieri pentru efortul și profesionalismul pe care l-ați demonstrat în recuperarea băncii furate.

Acțiunea  rapidă și hotărâtă a demonstrat, încă o dată,  că putem conta pe sprijinul dumneavoastră în orice moment.

În plus, vreau să vă mulțumesc și pentru sprijinul constant pe care îl oferiți activităților noastre școlare și educaționale. Prin prezența voastră la evenimentele organizate de școală, la activitățile extracurriculare și la discuțiile de informare și prevenire a violenței în mediul școlar, demonstrați că sunteți parte integrantă a comunității noastre și că ne sprijiniți în eforturile noastre de a crea un mediu de învățare sigur și sănaăos pentru toți elevii.

Vă rog să transmiteți tuturor colegilor dumneavoastră de muncă aprecierile mele pentru munca lor remarcabilă și pentru angajamentul lor față de siguranța și educația noastră. Suntem onorați să avem jandarmi atât de dedicați și competenți în comunitatea noastră.

Cu respect și recunoștință,

Maria-Magdalena Dorcioman director al Colegiului Național „Dinicu Golescu” Câmpulung”, este mesajul postat de directorul instituţiei de învăţământ pe reţelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.