Liviu Ţâroiu susţinut de conducerea PSD de la judeţ pe principiul „ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte!”

De săptămâna viitoare, PSD va începe să îşi anunţe candidaţii pentru psd 2localele 2016, iar „până pe 27 martie va fi definitivată întreaga listă. Se mai fac sondaje, se mai fac analize doar în câteva localităţi. Vom avea candidaţi în toate localităţile şi, aşa cum sunt şi sondajele, stăm relativ bine în încrederea argeşenilor. Noi, venim în echipă, susţinem primarii, susţinem Consiliul Judeţean.”, a precizat preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca.
„Bătălia cea mare se dă la municipiu, unde vom mobiliza lumea pentru a accede aşa cum se cuvine la primăria Câmpulung, pentru că sunt deja trei mandate de când PSD nu a mai avut primarul.”, este declaraţia liderului PSD Câmpulung, deputatul Gheorghe Marin.
Pentru Câmpulung, candidatul social democraţilor a rămas Liviu Ţâroiu, actual viceprimar cu atribuţii de primar al municipiului. Acesta este susţinut de întreaga echipă de conducere a partidului de la nivel judeţean, dat fiind că i-a fost validată candidatura.
La ora actuală se fac listele pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean.
În acelaşi timp, candidatul Ţâroiu este optimist şi speră să obţină, la Câmpulung, nu numai fotoliul de primar, dar şi un număr de cel puţin şapte consilieri locali.
„Vom avea o campanie decentă. Nu agresivă, nu denigratoare. Vom arăta ceea ce dorim să facem şi ceea ce dorim să aducem în municipiul Câmpulung.”, a precizat Liviu Ţâroiu.
„Părerea mea că oamenii s-au săturat de invective şi de lucruri negative. Eu, o să conduc o campanie pozitivă, dar voi face un spor de luptă şi cel ce va ataca o va primi înapoi înzecit. Să arătăm oamenilor că avem luptă de idei, luptă de proiecte. Să nu mai mergem pe linii negative. Toate voturile de până acum au fost numai negative. S-a votat mereu împotriva a ceva. E nevoie de un vot pentru ceva. Dacă celelalte partide vor începe o campanie murdară vom răspunde înzecit!”, a completat şi Şerban Valeca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.