Liviu Ţâroiu, noul primar al municipiului Câmpulung: „Ușa biroului meu va fi mereu deschisă!”

După aproape un an şi jumătate de când municipiul a fost condus interimar, cu primar 4scandalurile de rigoare pe funcţia de viceprimar cu atribuţii de primar, într-un final, după votul din 05 iunie 2016 Câmpulungul are şi-un primar.

Liviu Ţâroiu câştigând detaşat fotoliul de primar al municipiului Câmpulung pentru mandatul 2016 – 2020.

La puţin timp după numărătoarea paralelă, la sediul PSD Câmpulung s-a lăsat cu şampanie şi felicitări, noul primar Liviu Ţâroiu precizând pe pagina sa de Facebook că:

Stimați câmpulungeni,

Vă mulțumesc!

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată, pentru susținere și vă mulțumesc pentrutaroiu 008 încrederea acordată echipei PSD Câmpulung.

Împreună cu fiecare dintre dumneavoastră, vreau să schimbăm fața orașului nostru, să îi redăm valoarea pe care o merită.

Ușa biroului meu va fi mereu deschisă pentru fiecare dintre dumneavoastră și promit sa fiu prezent în teren pentru a lua la cunoștiință orice problemă.

Imediat ce voi fi investit în funcție ne apucăm de treabă şi trecem la fapte concrete pentru orașul nostru.

Al dumneavoastră,
Ioan Liviu Țâroiu”.

3 COMENTARII

  1. Felicitari Domnule Primar s-a vazut foarte bine dupa voturile Campulungenilor ca sunteti un om deosebit punctajul mare care il aveti de voturi in fata Domnului David …care se vede pe fata acestui domn ca este un om rau ,periculos si care v -a jignit de nemurarate ori ar trebui acum sa nu mai calce in primarie acest om .
    Stima si respect pentru dvs.

  2. Sunteti un om sincer si ati facut o campanie corecta nu ca Pnl murdara ati dat dovada de cei 7 ani de acasa nu ati jignit nu ati denigrat nu ati facut rautati cum fac ei
    stima pt dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.