În lipsă de primar! Câmpulungenii fac sesizări … degeaba!

Chiar dacă municipiul Câmpulung nu mai are primar încă din primăvara anului trecut, lampi 2sesizările către primăria Câmpulung nu contenesc să apară pe site-ul domnuleprimar.ro.

Sesizările adresate primarului municipiului Câmpulung, respectiv viceprimarului cu atribuţii de primar, până mai ieri social – democratul Liviu Ţâroiu, azi liberalul Bogdan David, nu sunt luate în seamă de nimeni şi nici nu par a-şi găsi măcar un răspuns, nu şi o rezolvare.

 Ultima sesizare virtuală adresată primăriei municipiului Câmpulung este din data de 30 aprilie 2016 şi se referă la problema iluminatului public, care în unele zone nu funcţionează, în timp (ce spune noi cu fotografii ca dovezi) în altele funcţionează şi ziua în amiaza mare.

Domnule primar vă rog a face demersurile necesare pentru rezolvarea iluminatuluilampi 1 stradal, deoarece becul de pe strada principală nu mai funcţionează de câteva zile şi de la intersecţie până în apropierea Stadionului nu este decât un bec funcţional. Cu stimă, Lupşa Ştefan., este ultimul mesaj adresat primarului inexistent, şi la propriu şi la figurat, la Câmpulung.

De asemenea, pe site-ul domnuleprimar.ro există doar nouă sesizări din partea cetăţenilor care nu au nici un răspuns. Scuzabil la această dată căci la cârma primăriei Câmpulung nu se mai regăsesc nici primarul Călin Andrei, nici viceprimarul Liviu Ţâroiu, ci liberalul Bogdan David care ocupă ambele funcţii şi de vice şi de şef al Executivului de numai câteva zile.

Grav este că în lipsa unui primar, în ultimul an, toate problemele „minore” ale comunităţii au fost date deoparte pentru că era mai importantă lupta pentru postul de vice dată între taberele liberală şi social Gunoi IC Bratianu 1– democrată.  Din acest motiv cei ce au avut de pierdut au fost cetăţenii, pentru că multe dintre problemele lor cotidiene privind domeniul public au fost puse pe un loc secundar de autorităţile locale.

Încă un caz concret fiind solicitarea unor cetăţeni de a se pune coşuri de gunoi stradale pe B-dul I.C. Brătianu, în zona dintre Autogara Montana şi blocurile Turn, coşuri ce şi acum lipsesc cu desăvârşire, asta fără a mai pune în calcul şi groapa de gunoi formată în curtea fostei proprietăţi a omului de afaceri Nicolae Toma.

 

4 COMENTARII

  1. in primaria Campulung trebuie sa ajunga DNA sa-i scuture putin …in orasul nostru nu se mai face nimic de multi ani sa va fie rusine !ANGAJATII PRIMARIEI CAMPULUNG !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.