Liberalii câmpulungeni au demarat o campanie de strângere de semnături pentru înfiinţarea în municipiu a unui birou de Permise de Conducere și Înmatriculări, precum și a Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte.

Iniţiativa este una binevenită în condiţiile în care muscelenii sunt nevoiţi să parcurgă zeci de kilometri, uneori să piardă zile întregi pentru a putea intra în posesia unor documente. Însă, pentru ca demersul să fie unul de succes este nevoie de implicare, iar în acest caz este necesară doar o semnătură fiind vorba de un avantaj al întregii comunităţi, chiar dacă acţiunea este una politică. În astfel de cazuri nu culoarea politică primează. Important fiind ca atât biroul, cât şi serviciul public să poată funcţiona şi în municipiul Câmpulung.

„Peste 100.000 de oameni din localitățile din nordul județului Argeș ar putea beneficia de aceste servicii, scutind timp și bani prin eliminarea deplasării până la Pitești, unde există singurele astfel de birouri din întreg județul Argeș. Este normalitate să nu mai fim obligați să ne deplasăm peste 60 de kilometri pentru documente care ar putea fi obținute, la fel de bine, chiar aici, în orașul nostru!

Vă rugăm așadar, să vă rupeți 2-3 minute din timpul vostru și să semnați petiția (modelul din imaginea foto), pe care o veți găsi distribuită de colegii mei în diverse zone din oraș!

Pentru Câmpulung ar fi o recunoaștere a importanței sale, dar și un mod de creștere a veniturilor locale, prin prezența tuturor celor care vor apela la aceste birouri.”, a anunţat PNL Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.