Încă de anul trecut, la nivelul conducerii primăriei Câmpulung, s-a decis să se formeze un Consiliul de Administraţie al Pieţelor din municipiul Câmpulung, însă nici după trei şedinţe ale AGA, la SC Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL, nu s-a ajuns la o concluzie finală.

Şi cu toate acestea, la ultimele întâlniri ale aleşilor pe tema Pieţelor s-a dat ultimatum ca să fie format Consiliul de Administraţie şi, „cel mai important”, să nu se mărească tarifele, fapt ce a dus la concedierea a patru angajaţi.

Ţinta pentru formarea Consiliului de Administraţiei fiind aceea de a se decide cine o să conducă societatea. Lupta de culise, din cadrul PSD, pentru conducerea SC Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL fiind departe de a se încheia, asta şi pentru că cei ce-şi doresc postul nu au studiile necesare, iar alţii dornici nu prea sunt.

„Conducerea societăţii a solicitat o majorare de tarife, nu mare, cu doar doi – trei lei, însă consilierii locali PSD nu au fost de acord şi acest lucru a dus la concedierea a patru angajaţi de la Piaţă. Un coleg de-al nostru consilier PSD, care l-a acel moment a avut un punct de vedere, nefiind camerele de luat vederi, a încercat să vină cu un punct de vedere la presiunile PSD, aruncând vina pe cei din PNL. Ar fi cazul să-şi vadă de propria ogradă, dar sunt nepregătiţi pentru a conduce!”, a precizat consilierul local PNL Ionel State.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.