Liberalii caută dovezi video pentru a demonstra că secretarul Ghinea acoperă un consilier PSD incompatibil

Consilierul local PSD Florin Pană, cel care ocupă şi funcţia de director de Îngrijiri la cl 13Spitalul municipal Câmpulung, a călcat pe bec încă de la început de mandat.

Consilierul – director a dat dovadă de incompatibilitate atunci când şi-a exprimat votul ca fiind „pentru” la un proiect ce viza direct Spitalul municipal Câmpulung, în şedinţa extraordinară din data de 28 iulie 2016.

Mai mult, espectivul proiect de hotărâre a fost iniţiat chiar de conducerea instituţiei de sănătate publică şi a trecut de plenul Consiliului Local cu totalitatea voturilor celor prezenţi.

Un proiect în care era vorba de transformarea unui post, ce a fost ocupat de doctorul Nicolae Benga, din medic primar în medic specialist. Aparent un subiect inofensiv, care însă a adus belele atât consilierului local social – democrat, cât şi secretarului municipiului Nicolae Ghinea, cel care ar fi „operat” eroarea în procesul verbal al respectivei şedinţe.

Din acest motiv, consilierii locali PNL au solicitat să le fie pusă la dispoziţie înregistrarea şedinţei Consiliului Local din data de 28 iulie a.c. pentru a demonstra cu „acte în regulă” că procesul verbal de şedinţă a fost modificat, iar votul consilierului Pană a fost trecut la „abţinere”, ci nu consemnat ca vot incompatibil „pentru”, aşa cum s-a şi întâmplat.

Consliul Local Campulung

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.